Известие

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли си 156 Selespeed?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заслужава ли си 156 Selespeed?

Здравейте, преди време имах Алфа 156 (за нещастие я имах за 8 дена и направих едно ПТП и замина), а сега пак мисля да си взимам. Старата ми беше 1.8 TS, но сега мисля да е 2.0 Selespeed. Заслужава ли си според вас автоматикът?
    Досега карах кола с автоматични скорости и изобщо не ми се връща към ръчните скорости с тия задръствания... Верно, че тръпката при ръчните е по-голяма, но като всеки ден имам в едната посока по 10 км от нас до университета с лудите задръствания... :/

Мерси!
    Ex-owner of 156....

Първоначално публикувано от Vancuver Покажи съобщение
    Здравейте, преди време имах Алфа 156 (за нещастие я имах за 8 дена и направих едно ПТП и замина), а сега пак мисля да си взимам. Старата ми беше 1.8 TS, но сега мисля да е 2.0 Selespeed. Заслужава ли си според вас автоматикът?
    Досега карах кола с автоматични скорости и изобщо не ми се връща към ръчните скорости с тия задръствания... Верно, че тръпката при ръчните е по-голяма, но като всеки ден имам в едната посока по 10 км от нас до университета с лудите задръствания... :/

Мерси!
    Не си заслужава 2 войни разходи 1.8 ТС и 2.4 Жтд си заслужават .... Преебат ли се скоростите на голяма сума отиваме 15 сигорно ще гори и повече в задръстванията твърдо не си заслужава пак казвам мое мнение това .
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ако намериш читава и пазена, няма проблеми......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Ако намериш читава и пазена, няма проблеми......
        То в мобилето има 3 обяви.... :/
        Ex-owner of 156....

Comment

Може и трите да са кофти, може и да са перфектни, като избираш селе трябва да знаеш предварително за какво да гледаш.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            Не си заслужава 2 войни разходи 1.8 ТС и 2.4 Жтд си заслужават .... Преебат ли се скоростите на голяма сума отиваме 15 сигорно ще гори и повече в задръстванията твърдо не си заслужава пак казвам мое мнение това .
            Гори 10,5 в София чисто градско. Робота се преебава САМО при некадърна намеса. Не знам как определи двойните разходи. Мен ако питаш 1,8 TC е най куция двигател , като изключим смешния 1.6 TS за това купе.

А сега понеже има търсачка която не ползвате, заключвам темата.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
            X